Ne da mu se na All Star tamičenju u zakucavanjima, ali u igri...
Foto: Screenshot

Dennis Smith Junior u akciji

Ne da mu se na All Star tamičenju u zakucavanjima, ali u igri...

Dennis Smith Jr. je jedan od najuzbudljivijih mladih igrača u NBA ligi. A sinoć je ponovo zamalo otkinuo obruč.

"Omaleni" playmaker je poznat po svom fenomenalnom odrazu i atraktivnim zakucavanjima. Međutim, dvije godine unazad mu se ne da ponese titulu pobjednika All Star Slam Dunk takmičenja.

Nikako ne uspijeva iz prve izvesti željena zakucavanja, ali kada dođu utakmice - druga priča.

Sinoć su njegovi New York Knicksi poraženi od Minnesota Timberwolvesa, ali je Smith Jr. obilježio susret silovitim zakucavanjem već u prvoj dionici.

Inače, Dennis Smith Jr. je nakon dosta drame ove zime trejdovan iz Dallas Mavericksa u New York Knickse. Podsjetimo, radilo se o trejdu u kojem je Porzingis otišao u suprtonom smjeru. U trejd su bili uključeni i DeAndre Jordan i Wesley Matthews.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi