Ne može sve sam: Pogledajte sjajnu partiju Jusufa Nurkića protiv Lakersa

Jedini na nivou u svom timu

Ne može sve sam: Pogledajte sjajnu partiju Jusufa Nurkića protiv Lakersa

Endin Čaušević

LA Lakersi sinoć su pobijedili Portland Trail Blazerse sa 135:115 i poveli sa 3:1 u seriji.

Lakersi su ovom pobjedom došli na korak od plasmana u polufinale doigravanja Zapadne konferencije. Portland je seriju otvorio sjajnom pobjedom, ali nakon toga jednostavno nisu bili na svom nivou.

U sinoćnjem meču jedini koji je uspio da odigra dobar meč bio je bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je ubacio 20 poena, te je dodao još 13 skokova i četiri asistencije.

Nurkić se lavovski borio protiv Jamesa, Davisa i društva, ali jednostavno nije mogao sam. Najviše je zakazao Lillard koji je ubacio samo 11 poena, a nije se istakao ni McCollum sa 18.

Odličnu partiju Nurkića možete pogledati u videoprilogu ispod.

Top Komentari

ratip irats
Bravo Jusufe, svaka cast...
8 0
dinass
Volim Nurkica i ponosan sam sto je bosanac al jos uvijek je daleko od dobrog igraca, odbrana je katastrofa, nezgrapan sa cudnim i pomalo smijesnim pokretima. Ko gleda samo ove inserte to nece svatit ali ako pogledas utakmicu vidis da ima tu dosta da napreduje. Mlad je i bice sigurno predobar igrac
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi