Nurkić nakon poraza od Lakersa: "Puno stvari mi se vrti po glavi"

Portland gubi sa 3:1 u seriji

Nurkić nakon poraza od Lakersa: "Puno stvari mi se vrti po glavi"

Endin Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa poraženi su sinoć od LA Lakersa (135:115) i sada gube sa 3:1 u seriji.

Portland je odlično otvorio ovu seriji i pobjedom je uspio iznenaditi Lakerse. No, ekipa predvođena LeBronom Jamesom je nakon toga zaigrala mnogo bolje, te došla do preokreta i vodstva od 3:1.

Međutim, nakon meča bh. košarkaš Jusuf Nurkić poručio je da njegov tim neće odustati, te da u narednoj utakmici moraju pobijediti i još uvijek sačuvati šanse da se plasiraju dalje.

Nurkić je sinoć jedini bio raspoložen u ekipi Portlanda sa 20 poena iako je prethodni period za njega za zaborav nakon što mu je nedavno preminula nana. No, Nurkić je još jednom poručio da ekipa mora skupiti snage i u narednom meču pokušati izbjeći ispadanje.

"Puno stvari mi se vrti po glavi trenutno, ali moramo sve ostaviti iza nas. Imamo jednu utakmicu u kojoj moramo pobijediti i nadam se da ćemo to uraditi", rekao je Nurkić nakon sinoćnje utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi