"Ne znam šta je u glavi Jusufa Nurkića, ali bitno je da je prava zvijer"
Bh. centar igra jako dobru sezonu u dresu Portlanda. Govori se dosta i o njegovom odlasku iz tima, ali za sada od toga nema ništa.

"Ne znam šta je u glavi Jusufa Nurkića, ali bitno je da je prava zvijer"

Midhat Šljivak

Košarkaš Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić igra najbolju sezonu od dolaska u NBA ligu. Snažni centar je među glavnim zvijezdama ekipe, a nakon nekoliko nešto slabijih partija u utakmici protiv Philadelphia 76ersa je ponovo zaigrao na vrhunskom nivou.

Njegovi saigrači su veoma zadovoljni onim što Nurkić pokazuje. Rado bi vidjeli Nurkića u svakoj utakmici maksimalno koncentrisanog i na visokom nivou.

"Volim vidjeti ljutitog Nurkića. Kada je ljut pogađa sve, zakucava i radi sve što je potrebno za tim", rekao je CJ McCollum, dok je Shabazz Napier istog mišljenja.

"Drago mi je što se vratio na posao i što je ponovo onakav kakvog ga svi žele vidjeti, odnosno prava zvijer.. Mora shvatiti da je jako bitno da uvijek bude zvijer. Nadam se da će nastaviti sa ovakvim igrama", istakao je Napier.

Ipak, najbolji komentar za Nurkića dao je Moe Harkless.

"Nikad ne znam šta se dešava u Nurkićevoj glavi. Toliko različitih raspoloženja nikad nisam vidio", istakao je Harkless.

Nurkić je trenutno na prosjeku od 14,7 poena i 7.5 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti