Čović: Nurkić u Zvezdi? Ne, davao je nedolične izjave

Predsjednik KK Crvena zvezda

Čović: Nurkić u Zvezdi? Ne, davao je nedolične izjave

A. Čaušević

Jusuf Nurkić već dugi niz godina s dosta uspjeha igra u NBA ligi i trenutno je član Portland Trail Blazera. 

Nurkić je svojevremeno igrao u ABA ligi, takmičenju gdje se Crvena zvezda posljednjih godina nametnula kao najbolji tim i učesnik Eurolige.

Predsjedik KK Crvene zvezda Nebojša Čović je gostovao u podcastu Sport Light i postavljeno mu je pitanje da li bi pristao na dovođenje Nurkića u tima.

"Ne, zato što je davao izjave koje su nedolične", rekao je Čović bez dodatnih objašnjena u tizeru koji je objavljen danas na YouTubeu.

Inače, Čović je istakao da dok je on predsjendik namjera sarađivati sa navijačima i želi da čuje njihov glas.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Dok radim u Zvezdi sarađivat ću i sa navijačima i čut ću uvijek njihovo razmišljanje, kao i ostalih subjekata u sportu. Isto tako moj zadatak će da bude, kako da vam kažem, a da me niko pogrešno ne razumije, jer je vrlo osetljiva tema, da "peglam" odnose."

S druge strane upitno je i da li bi Nurkić uopšte želio igrati u timu poput Crvene zvezde obzirom na odlične uslove u NBA ligi i reputaciju koju je u međuvremenu izgradio u najjačoj košarkašoj ligi svijeta.

Top Komentari

DadiG
Neće ni Mladost DK Benzemu zbog problema sa zakonom
36 2
Lewa_9
Yebem ti majku genocdinu
23 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi