Nedolično ponašanje koštalo mladog Dončića

Euroliga odredila kaznu

Nedolično ponašanje koštalo mladog Dončića

Mladi košarkaš Real Madrida Luka Dončić kažnjen za divljanje na meču protiv Valencije.

Slovenac je na meču Eurolige isključen srednom druge četvrtine, a sudijsku odluku nije prihvatio na najbolji način, pa je prvi put u karijeri pokazao i drugu stranu svoje sportske ličnosti.

Prilikom napuštanja parketa Dončić je stigao da izgovori svašta sudijama, ali i da divlja u tunelu i udara nogoma u ogradu, što nije prošlo nekažnjeno. Vodstvo Eurolige je odlučilo kazniti mladog Dončića sa 4.500 eura, a uzimajući u obzir koliko zarađuje, to ga sigurno neće finansijski mnogo potresti.

Iako slovi za jednog od najboljih mladih košarkaša u Evropu, Dončić će na nekim stvarima očito morati da poradi u narednom periodu. Mnogo je ljepše kada pokazuje šta zna na parketu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi