Trojka preko čitavog terena u režiji Luke Dončića - 2. dio

Mladi Slovenac ponovio podvig

Trojka preko čitavog terena u režiji Luke Dončića - 2. dio

Nakon što je u košarkaškom El Clacisu odigranom proteklog četvrtka oduševio sportsku javnost trojkom preko, gotovo, čitavog terena, košarkaš Real Madrida Luka Dončić je već u nedjelju uspio ponoviti podvig.

Real Madrid je u okviru 12. kola španske ACB lige gostovao kod Obradorija i slavio pobjedu rezultatom 93:102, a Luka Dončić je ponovo uspio postići trojku preko cijelog terena.

Na žalost, ovaj put njegova trojka nije važila jer je vrijeme za igru isteklo prije nego što je uputio šut.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Inače, Dončić je u utakmici protiv Obradorija proveo nešto više od 22 minuta na terenu, te je upisao učinak od 11 poena i po pet skokova i asistencija.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi