Nedžad Muratović bio na meti OKK Sloboda, ali....
Sloboda je imala želju da vrati svog nekadašnjeg košarkaša, ali po svemu sudeći to je ostavljeno za neku drugu priliku

Sporna visina ugovora

Nedžad Muratović bio na meti OKK Sloboda, ali....

E. Dindić

Tuzlaci žele u najboljem svjetlu predstaviti se u ABA 2 ligi i bh. prvenstvu u idućoj sezoni.

OKK Sloboda užurbano radi na što bržem sastavljanju kvalitetnog tima za iduću sezonu kako bi što spremnije dočekala narednu sezonu, gdje ih očekuju iskušenja u ABA ligi i bh. prvenstvu.

Tako je Sloboda imala planove da u svoje redove vrati bh. reprezentativca Nedžada Muratovića, ali po svemu sudeći od povratka u Mejdan neće biti ništa.

Kako saznaje portal SportSport.ba dvije strane nisu se uspjele dogovoriti oko visine ugovora. Muratović je želio ugovor na jednu godinu uz eventualno produženje na još jednu, dok su iz Slobode insistirali na dvogodišnjem ugovoru.

Na kraju dvije strane nisu uspjele da približe stavove, te je povratak Muratovića ostavljen za neki drugi put.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo. Nedžad Muratović je u protekloj sezoni nastupao u Španiji za ekipu Ourensea, gdje je ostavio jako dobar utisak.

Nastupao je i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine na nedavno završenom turniru u Kini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi