Nedžad Muratović pred potpisom za Sparse
Muratović se vraća u domaće prvenstvo gdje će u narednoj sezoni nositi dres sarajevskog tima

Dolazi iz Ourensea člana druge španjolske lige

Nedžad Muratović pred potpisom za Sparse

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine u košarci Nedžad Muratović kako saznaje SportSport.ba nalazi se pred potpisom za sarajevske Sparse. 

Muratović koji je proteklu sezonu proveo u španjolskom drugoligašu Ourenseu gdje nije dobivao previše prilike za igru vratit će se u elitni rang bosanskohercegovačke košarke gdje će sa Sparsima osim u domaćem prvenstvu zaigrati i u ABA 2 ligi.

Krilni košarkaš koji je prije Ourensea igrao za tuzlansku Slobodu je navodno i sada imao ponudu da se vrati u Tuzlu, no sarajevski klub bio je dosta konkretniji u odnosu na Tuzlake koji će također igrati u ABA 2 ligi.

Prema saznanjima koja ima SportSport.ba potpis Muratovića na ugovor sa Sparsima je samo pitanje sitnih detalja koji će biti riješeni u narednim danima. 

Top Komentari

Junuz
A joj al ces se usrecit... Platu ces dobit ko i ovi sto je cekaju, znaci dobit ces jednu platu i pjevaj.
3 0
Fce
Dobice jednu platu ali mozda od 100 hiljada eura
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi