Nekad fudbaler Zrinjskog, danas NBA zvijezda

Bogdanović se prisjetio dječačkih dana

Nekad fudbaler Zrinjskog, danas NBA zvijezda

Ponajbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ove sezone igra i više nego zapaženu ulogu u ekipi Brooklyn Netsa.

Ipak, malo je poznato da se ovaj rođeni Mostarac nekada davno okušao i u fudbalskim vodama, da bi s vremenom shvatio da je s loptom ipak vještiji u rukama, nego u nogama.

Tako je Bogdanović na svojoj Facebook stranici podijelio interesantnu fotografiju iz djetinjstva, na kojoj se vidi njegova članska karta iz fudbalske škole mostarskog Zrinjskog.

"Lijepo se prisjetiti dana kada sam igrao fudbal", napisao je hrvatski košarkaš u opisu fotografije stare punih 13 godina.

It's nice to remember the time when I played football...13 years ago...HŠK Zrinjski 1905.

Posted by Bojan Bogdanovic on Friday, 25 March 2016

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi