Nekada moćni Warriorsi na koljenima protiv Oklahome: Rezultat na poluvremenu je nevjerovatan...

Bili su strah i trepet do jučer

Nekada moćni Warriorsi na koljenima protiv Oklahome: Rezultat na poluvremenu je nevjerovatan...

Košarkaši Golden State Warriorsa proživljavaju teške dane.

To je do prije nekoliko mjeseci bila jedna od najopasnijih ekipa u historiji NBA lige jer je u svojim redovima imala Kevina Duranta, Klaya Thompsona, DeMarcusa Cousinsa, Stepha Curryja i još nekoliko sjajnih košarkaša, ali sada je knjiga spala samo na dva slova - Curry i Draymond Green.

Durant je napustio klub, baš kao i Cousins, dok je Thompson povrijeđen i moguće da ga neće biti do kraja sezone.

U tim okolnostima popularni Ratnici su za barem 70 posto slabija ekipa što se i osjeti na rezultatima na početku nove sezone.

Nakon poraza u ovodom meču protiv Los Angeles Clippersa, Warriorsi danas gostuju kod Oklahoma City Thundera i na poluvremenu gube čak 33 razlike (70:37).

Ovako nešto se Warriorsima nije desilo vjerovatno godinama, ali čini se da se njihovi navijači moraju spremiti za jedan vrlo težak period...

Top Komentari

epa
ovi ratnici ce potunuti ove sezone kao LA LAkersi u posljednjih 8 godina....
3 0
dinas
Sto sad ne plese Curry?Hahha dobro je neki dan reko Jordan da on nije medju najboljim ikada
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi