Pandža: Sloboda ne smije igrati Ligu za opstanak, želimo napasti 2. ABA ligu

Novi trener Tuzlaka za SportSport.ba

Pandža: Sloboda ne smije igrati Ligu za opstanak, želimo napasti 2. ABA ligu

Josip Pandža je odlučio promijeniti sredinu, pa će ovaj sada već bivši trener Kaknja u novoj sezoni sa klupe voditi tuzlansku Slobodu.

Selektor našin "Zlatnih kadeta" je sa Slobodom potpisao ugovor na četiri godine, a za SportSport.ba je govorio o ciljevima u novom klubu.

"Jako sam sretan što sam došao u Slobodu, to je grad koji dobro poznaje košarku i živi za ovaj sport. Ugovor smo potpisali na četiri godine, a naš primarni cilj je da se više nikada ne desi da Sloboda igra Ligu za opstanak, Sloboda ne smije igrati Ligu za opstanak", poručio je novi strateg Tuzlaka, pa nastavio:

"Sloboda treba igrati samo Ligu za prvaka, a pored toga je cilj i da u što skorije vrijeme napadnemo 2. ABA ligu jer je tu mjesto Tuzli i Slobodi... Vrlo brzo ćemo početi raditi na selektiranju kadra za narednu sezonu, jer vremena za gubljenje nema. Svi koji žele da rade i daju sve od sebe su dobrodošli".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Također želim se zahvaliti svom sada već bivšeg klubu, Kaknju, na nezaboravnim trenucima svih ovih godina. Koristim ovu priliku da im se zahvalim za sve i poželim mnogo sreće u budućnosti", dodao je na kraju Josip Pandža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi