Nema više novca u Istanbulu: Fener ostaje bez velikih zvijezda
Foto - EPA

Rezovi u velikanu

Nema više novca u Istanbulu: Fener ostaje bez velikih zvijezda

M. Šljivak

Velika kriza zahvatila je ekipu Fenerbahčea.

Turski košarkaški velikan više nema novca za razbacivanje i zbog toga je odlučeno da se raskine saradnja s trojicom košarkaša, koji su bili među vođama tima.

Nikola Kalinić, Jeoffrey Lauvergne i Derrick Williams vjerovatno od naredne sezone neće biti članovi Fenera, a klub će potražiti jeftinije opcije umjesto njih.

Neće samo ovaj trio otići. Željko Obradović će, ako ostane na klupi, ostati i bez Kostasa Sloukasa koji je navodno sve dogovorio s Olympiacosom, Gigi Datome je blizu Armanija, a Leo Westermann Asvela.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Odlasci glavnih igrača sigruno će itekako utjecati na klub u narednoj sezoni, a pitanje je hoće li na kraju i Obradović ostati.

Top Komentari

Torcida
Tako je i Brotnjo Citluk pogodila kriza ima 20 godina i evo jos traje !!!
2 0
dinass
Nece Obradovic ostati ni minute,on je trener koji dolazi da pokupuje najbolje igrace i napravi rezultat kao Gvardiola u fudbalu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi