Svjetsko prvenstvo kao šansa jedne generacije

Nemanja Bjelica: Ova generacija zaslužuje zlatnu medalju

8

Komentari (8)

Ante G.
Na svaki tekst o Hrvatskoj i Srbiji se pojavi more komentara, u kojima se te reprezentacije ismijavaju. Ko se samo okrene unazad 20 godina, moze da vidi sta su te dvije reprezentacije osvojile, u raznim sportovima. Od premijer sportova, fudbala, kosarke, tenisa, odbojke, preko vaterpola, rukometa, pa do nekih manje popularnih, broj medalja je nesaglediv. Za isto to vrijeme, zemlja, ciji jedan dio stanovnistva ismijava ove dvije pomenute, nije osvojila u nacionalnim prvenstvima ni priblizan broj kao ove dvije na medjunarodnim. Pametan covjek bi makar cutao, a ovdje nedostatak inteligencije i zavist prosto kao rezultat daju da neko otkuca komentar, od koga ne znas da li da places ili da se smijes. Mozete samo da aplaudirate ovim nacijama, da se naklonite i da budete sretni sto su makar u vasem okruzenju.
Benjamingst
Ko ismijava Ante? Zar ce neko uzeti zlato pored USA? Budi realan malo...
Svojprisebi
budi ti realan benjamine poserem ti se na te tvoje amere hehe bice kao 2002 ako Bog da insha Allah
Benjamingst
Kao protiv Slovenije na EP ? A zelite zlato pored NBA ZVIJEZDA USA ? Ima tu jos jaki selekcija: Francuska, Spanija, Argentina... ali USA je favorit za zlato a Srbija moze do finala... kao I Frsncuska, Spanija...
Alkma
Ante G. Dobro upravu si al sta ocekujete vi od Bosnjaka,da se serete po drzavi Bosni i Hercegovini zivite u njoj uzimate penzije i plate u toj istoj drzavi ,a mrzite tu istu drzavu Bosnu i Hercegovinu javno na svakom koraku govorite kako je ne priznate ne navijate za reprezentaciju te drzave kada igra bilo sa kim i sad bi mi trebali se uvlaciti u pakas vama da kazemo mi volimo Hrvatsku i Srbiju preispitajte se zasto je to tako kada budes cjenio i volio BiH zajedno cu sa tobom ici i navijati za Hrvatsku odnosno Srbiju
Benjamingst
Daj ba cuj zlato.... Ima tu USA, Spanija, Francuska pa tek vi dolazite po jacini... USA je vec uzela zlato ljudi ce igrati sa najvecim zvijezdama NBA.
Benjamingst
Slovenia uze zlato na EP... ????
Edin Merlin
HAHAHAHAHAHAHAHA I ja bi da karam Vesnu Zmijanac !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.