Nemanja Bjelica se ipak vraća u Evropu

Neće potpisati ugovor sa Philadelphijom

Nemanja Bjelica se ipak vraća u Evropu

Srbijanski košarkaš Nemanja Bjelica ipak će se ove sezone vratiti u Evropu, prenosi novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski.

Isti novinar je prije nekoliko dana obavijestio javnost kako se Bjelica dogovorio sa Philadelphijom i da je potpisao jednogodišnji ugovor vrijedan 4,4 miliona dolara.

Ipak, od toga neće biti ništa jer je Bjelica poručio čelnicima pomenutog NBA kluba u ponedjeljak da neće potpisati ugovor s njima, već će se vratiti u Evropu ove sezone.

Navodno je srbijanski košarkaš očekivao nešto bolje uslove od NBA klubova, a obzirom da nije dobio ugovor duži od jedne godine, odlučio se na povratak u Evropu.

Podsjetimo, on je ranije nastupao za Zvezdu, Baskoniju i Fenerbahče prije nego što je na ljeto 2015. godine stigao u Minnesota Timberwolvse.

Top Komentari

hercegbih
JEBEM TI VIJEST ODVRATNU
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi