Agenti LeBrona Jamesa danas na prvom sastanku
Počeli pregovori sa velikom zvijezdom

Pregovori sa 76ersima

Agenti LeBrona Jamesa danas na prvom sastanku

M. Šljivak

LeBron James ovog je ljeta postao slobodan igrač.

Jedna od najvećih NBA zvijezda odlučio je izaći iz ugovora sa Cleveland Cavaliersima i vjerovatno će potpisati za neki drugi tim.

LBJ je jučer doputovao u Los Angeles gdje ima kući. Njegov dolazak u ovaj grad svi su naravno povezali sa potpisom za Lakerse, ali će njegova baza za pregovore biti u ovom gradu.

Već danas će James održati pregovore sa prvim timom. Rukovodstvo Philadelphia 76ersa je doputovalo u LA gdje će održati sastanak sa agentima sjajnog košarkaša, ali on neće biti prisutan

Međutim, i Cavsi još uvijek vjeruju da će zadržati Jamesa. Oni mu mogu ponuditi i najviše novca, čak 207 miliona za pet godina. Sa druge strane Lakersi i 76ersi mu nude 152 miliona dolara za četiri godine.

Šta će na kraju odlučiti saznaćemo uskoro...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi