Nedović pogodio nešto što se u životu pogađa jednom od milijardu pokušaja
Foto - Screenshot

Nevjerovatno

Nedović pogodio nešto što se u životu pogađa jednom od milijardu pokušaja

M. Šljivak

Srbijanski košarkaš Nemanja Nedović uspio je pogoditi šut kakav se pogađa jednom u životu.

Tokom opuštenog treninga Panathinaikosa, 30-godišnji bek pokupio je loptu ispod koša, a zatim ju je nogom poslao u zrak.

A zatim se desilo nešto što se ne viđa često. Lopta je bez kosti pocijepala mrežicu na drugom košu i apsolutno svi su ostali u šoku.

Nedović i ekipa nisu mogli da vjeruju šta se upravo desilo. Srbijanski košarkaš dobio je velike ovacije, ali i čestitke ostalih saigrača.

Ovakav šut realno se jednom pogodi od milijardu pokušaja, a Nedović je imao sreću da je sve snimljeno.

Potražite više informacija na temu Basket League:

Srbijanski košarkaš je od 2020. godine član Panathinaikosa. Igra zaista odličnu košarku u atinskom klubu i prosječno ubacuje 14.3 poena po utakmici.

Prethodno je ovaj 30-godišnjak igrao za Milano, Unicaju, Valenciju i Lietuvos Rytas, te za Golden State Warriorse u NBA ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi