Neočekivan poraz Cavsa, ali Jamesov odgovor nije mogao biti bolji

"Gubio sam i 3:1 u finalu"

Neočekivan poraz Cavsa, ali Jamesov odgovor nije mogao biti bolji

E. Škorić

Cleveland Cavaliersi su prvi meč četvrtfinalne serije na Istoku odigrali loše, pa su teško poraženi od Indiana Pacersa.

James je ubacio 24 poena, upisao je novi triple-double, no nije mogao sam protiv raspoloženih gostiju, koji su na startu serije stigli do brejka.

"Uvijek sam miran u play-offu. Gubimo 1:0, a ja sam znao gubiti i 3:1 u finalu. Posljednji sam čovjek koga trebate pitati kako ću se osjećati narednih nekoliko dana", kazao je LeBron.

Podsjetimo da su njegovi Cavsi u finalu play-offa 2016. godine gubili 3:1 od Golden Statea, a na kraju stigli do historijske titule.

"Imamo nekoliko momaka kojem je ovo bilo prvo ovakvo iskustvo. A iskustvo je najbolji učitelj, a oni su doživjeli veliko iskustvo na ovoj utakmici. Mislim da će svi biti mnogo mirniji i mnogo precizniji u narednoj. Biće to potpuno drugačija utakmica", istakao je Lebron, koji predvodi ovu generaciju Clevelanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi