Nervozni Jokić psovkom završio press konferenciju

Razumljivo je bilo...

Nervozni Jokić psovkom završio press konferenciju

S. Grebović

Monstruozna partija Nikole Jokića sinoć nije pomogla Nuggetsima da savladaju San Antonio Spurse i plasiraju se u polufinale zapadne konferencije.

Srbijanski košarkaš je sa 43 ubačaja bio prvo ime susreta, što je i ujedno njegova najbolja partija od kada je stigao u najjaću košarkašku ligu svijeta. Malo je nedostajalo da dođe do novog triple doublea, jer je sjajnom učinku dodao 12 skokova i devet asistencija.

Ekipa Gregga Popowicha je ipak na kraju slavila jer je imala više rapoloženih pojedinaca, a u ekipi iz Texasa prednjačili su Aldrige i DeRozan sa 26, odnosno 25 poena, dok je Gay dodao 19.

Uprkos sjajnoj predstavi Jokić se na press konferenciji pojavio vidno ljut, što se moglo zaključiti po jednom njegovom gestu. Na kraju presica se zahvalio prisutnim novinarima, a onda nije mogao da vrati mikrofon na stalak.

Uslijedilo je jedno "fuck this shit" i brže bolje napustio salu i pridružio se svojim saigračima, koji će u noći sa subote na nedelju u Coloradu dočekati Spurse u sedmoj odlučujućoj utakmici serije.

Pobjednik ovog dvoboja ide na megdan Portlandu, koji je nešto ranije izbacio Oklahomu rezultatom 4-1.

Pogledajte ovaj zanimljivi detalj na videolinku ispod:

Promo

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Mulac
1 2
mostarac
Neotesan vec pocinje da se ku.rci da ne izgori brzo?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti