Netsi izgubili na domaćem parketu, ali Musa je naprosto briljirao
Džanan se tek nedavno oporavio od povrede ramena i sigurno da od njega možemo očekivati sve bolje partije.

Sjajna partija bh. košarkaša

Netsi izgubili na domaćem parketu, ali Musa je naprosto briljirao

Košarkaši Lond Islan Netsa doživjeli su večeras poraz na domaćem parketu od Fort Wayne Mad Antsa sa 140:119.

Ono što je za nas iz BiH mnogo bitnije od rezultata ove utakmice je činjenica da je sjajnu partiju u redovima domaće ekipe pružio reprezentativac BiH Džanan Musa.

Košarkaš Brooklyn Netsa, koji je prekomandovan u Razvojnu ligu kako bi se dodatno kalio, ubacio je večeras čak 26 poena te uhvatio šest skokova i zabilježio isto toliko asistencija.

Podsjetimo, Musa se tek nedavno oporavio od teške povrede ramena pa sigurno u narednom periodu možemo od njega očekivati sve bolje i bolje partije.

Inače, Netsi trenutno imaju omjer od 21 pobjede i 11 poraza u Razvojnoj ligi, dok je njihov današnji rival na omjeru 17-15.

Dodajmo i to da je Musa bio najefikasniji igrač na današnjem susretu.

Top Komentari

Mali Memo
Musa > Dončić
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti