Netsi nastavljaju gaziti, Dončić sa sirenom srušio Celticse, fenomenalni Jokić ne posustaje
Foto: EPA

Još jedna zanimljiva noć u NBA ligi

Netsi nastavljaju gaziti, Dončić sa sirenom srušio Celticse, fenomenalni Jokić ne posustaje

U noći s utorka na srijedu u NBA ligi odigrao je deset utakmica. 

Noć su u najjačoj ligi svijeta obilježili zahuktali Brookyn Netsi, te fenomenalni Luka Dončić i Nikola Jokić.

Netsi su ubilježili sedmu uzastopnu pobjedu i opet bez pomoći Kevina Duranta. No i u ovom sastavu, s preporođenim Hardenom i standardno dobrim Irvingom Brooklyn izgleda sve bolje. Noćas su njihove žrtve bili Sacramento Kingsi koje su porazili rezultatom 127:118 a 'Brada' je uz novi triple double učinak opet bio najbolji kod Netsa s 29 poena, 11 skokova i 14 asistencija. Sjajan je bio i igrač s klupe Bruce Brown koji je u večeri karijere zabio također 29 poena a standardan je bio i Irving s 21 poenom. Fox je s 27 bio najbolji kod Kingsa, Haliburton je ubacio 23.

Sjajnu utakmicu su u American Airlines Centeru u Dallasu odigrali Mavericksi i Celticsi. U utakmici izjednačenoj do samog kraja oba tima su igrala odlično, a Celticsi su također imali velike šanse pobijediti no lopta je u momentima odluke otišla u ruke, koga drugog nego Luke Dončića. Mladi Slovenac je uzeo 'step back' trojku s 8,5 metara i hladno sa sirenom pogodio dno mrežice za konačnih 110:107. Luka je na kraju imao 31 poen, 10 skokova i 8 asistencija. a pratio ga je Brunson s 22. Kod Celticsa Brown je zabio 29, Tatum jedan manje, a Boston je trenutno na razočaravajućem omjeru od 15-16.

Još jednu briljantnu noć imao je i Nikola Jokić. U također iznimno uzbudljivoj utakmici u Ball Centru u Denveru pobjednik se u nadmetanju Nuggetsa i Portland Trail Blazersa odlučivao u posljednjoj četvrtini. Srbin je opet odigrao fantastično i gotovo sam razbio obranu Blazersa s 41 poenom i po 5 skokova i asista dok je Murray dodao 25 koševa u pobjedi domaćeg tima od 111:106. Lillard je s 25 poena i 13 asistencija predvodio Portland dok je Anthony ubacio 24 poena. 

Rezultati ostalih utakmica: Cleveland - Atlanta 112:111, Orlando - Detroit 93:105, New York - Golden State: 106:114, Toronto - Philadelphia 102:109, Milwaukee - Minnesotta 139:112, LA Clippers - Washington 135:116. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi