Jokić: Žao mi je što nisam upoznao Balaševića i zahvalio mu što sam uspio 'prevariti' ženu
Foto: EPA

I sjajni centar tugugje zbog smrti kantautora Đorđa Balaševića

Jokić: Žao mi je što nisam upoznao Balaševića i zahvalio mu što sam uspio 'prevariti' ženu

Nikola Jokić jučer je pobjedu nad Cleveland Cavaliersima obilježio triple double učinkom.

Uz sve to sjajnom srpskom centru jučer je bio i rođendan, no Somborac, po vlastitim riječima, nije imao razloga za slavlje. 

U razgovoru za RTS otkrio je kako ga je mnogo, kao i cijele zemlje bivše Jugosalvije, potresla smrt sjajnog kantautora Đorđa Balaševića.

"Veliki sam obožavatelj lika i djela pokojnog Đorđa Balaševića, emocije su mi bile jako pomiješane. Nisam ga nažalost stigao upoznati i zahvaliti mu što mi je pomogao da "prevarim" moju sadašnju suprugu da mi bude djevojka, a sad žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voljeli - kazao je je Jokić.

Balašević je preminuo 19. februara u 68. godini na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, gde je primljen tri dana ranije zbog upale pluća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi