Neven Nikolić: najmlađa smo ekipa u ligi i to ćemo morati nadoknaditi s puno trčanja i obrane

Trener Plemića za SportSport.ba

Neven Nikolić: najmlađa smo ekipa u ligi i to ćemo morati nadoknaditi s puno trčanja i obrane

Košarkaši HKK Zrinjski prije nekoliko dana počeli su s pripremama za nadolazeću sezonu u košarkaškom prvenstvu BiH.

Iako je oko početka lige još veliko velo neizvjesnosti Neven Nikolić trener ovog mladog tima ništa ne prepušta slučaju.

Mlada momčad Plemića već je dosegla optimalnu radnu temperaturu a oni koji su upoznati s likom i djelom ovog Metkovca znaju da je njegov recept za sve rad, rad i samo rad.

Nevene, Zrinjski već nekoliko dana trenira punom parom, možete li nam reći par riječi o stanju u timu?

"Pa evo, danas je prvi trening koji ćemo odraditi u kompletnom rosteru" - kazao je Nikolić i dodao:

"Bilo je tu nekih problema s ozljedama, posebno kod momaka koji čine centarsku liniju tako da nismo trenirali kako smo zamislili ali evo, od danas će biti bolje. Sutra već u Čapljini igramo prvu pripremnu utakmicu koja će nam biti prva nakon pola godine i tko zna kako će to sve izgledati, ali ja se nadam najboljem".

Iznad našeg prvenstva i početka je još uvijek oblak neizvjesnosti?

"Ništa se ne zna. Sutra bi se u Sarajevu trebao održati ždrijeb, no još se ništa ne zna, posebno to koliko će se klubova naći u tom ždrijebu. Tko će igrati, tko ne, hoće li biti Lige za prvaka ili ne, no kako god bude drugima, tako će biti i nama".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Neven Nikolić prošle sezone preuzeo je tim kada je bio u velikim problemima i tavorio na dnu ljestvice. Njegov dolazak promijenio je krvnu sliku Plemića koji su krenuli ka vrhu. Kakav Zrinjski očekujemo u idućoj sezoni?

"Odmah treba da se zna da imamo najmlađu ekipu u ligi i da nam itekako nedostaje iskustva. Sve to moramo kompenzirati jakim treningom i ogromnom količinom energije. Momci znaju da ako ulože istu količinu energije kao drugi timovi da neće imati što da traže tu. Morat ćemo igrati 'mladenački' košarku s puno trčanja, jake obrane i ritma. Da bi sve to mogli ostvariti morat ćemo dobro trenirati i pripremiti se i najprije ostati zdravi" - kazao je trener HKK Zrinjski za SportSport.ba

Top Komentari

Realist
Odličan trener sretno Zrinja
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi