Trener Plemića nakon velike pobjede i preuzimanja prvog mjesta

Neven Nikolić: Ponosan sam na ove momke i ovaj klub

4

Komentari (4)

Realist
Bravo Nevene !!!
dinass
Pobjedili ste Celik a ne Real Madrid, kakvo cudo i bakraci.
Neznam zašto vi ostali vjerojatno susjedi Zenice ne volite i podcjenjujete taj grad ili Čelik!?Nije ni čudo onda kad vaše momčadi tamo dočekaju na nož.Za razliku od Zrinjskog.Ljudi su odigrali super utakmicu na terenu protiv objektivno boljeg od sebe.Imali su onu stvar za razliku od drugih,suprotstaviti se.
dinass
Profulo si, ja sam iz Zenice ali mi nisu jasni ovoliki hvalospjevi zbog pobjede nad ekipom koja je usla ove godine u prvu ligu.Protiv Celika nisam nista rekao i cestitam im na igri protiv ekipe koja je zadnjih godina u vrhu kosarke kao i cinjenici da se slavi pobjeda protiv njih kod kuce sto vise govori o Celiki nego o Svinjskom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti