Neven Nikolić: Ponosan sam na ove momke i ovaj klub
Metkovac na klupi Mostaraca radi fantastične stvari

Trener Plemića nakon velike pobjede i preuzimanja prvog mjesta

Neven Nikolić: Ponosan sam na ove momke i ovaj klub

Zrinjski je nakon dramatične završnice večeras pobijedio Čelik rezultatom 85:80 i zasjeo na vrh prvenstvene ljestvice. 

Plemići su nakon šest utakmica na savršenih 6-0.

Tvorac ovog košarkaškog čuda iz Mostara Neven Nikolić govorio je za SportSport.ba poslije utakmice koju je Zrinjski praktički bio izgubio jer je bilo 6 razlike za Čelik 2:27 sekundi do kraja.

"Nikad nije gotovo ni izgubljeno, to smo mi u ovoj sezoni dokazali nekoliko puta. Ova ekipa ima karakter, ima srce i nikada se ne predaje. Kad god potonemo izvadimo se sjajnom obranom ili dobrim napadom. Večeras ste vidjeli kako je Čelik dobra ekipa. Imaju sjajnog trenera koji je odlično pripremio utakmicu. Mi smo imali problema s napadima, tj. ulaskom u napad no pametnim odlukama i pribranošću smo se izvukli i došli do velike pobjede."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zrinjski je od večeras lider prvenstva jer su Sparsi kiksali u Kaknju?

"Šta da kažem, ponosan sam na ove momke, ponosan na ovaj klub i ljude u njemu. Idemo dalje!"  kazao je sjajni strateg Plemića Neven Nikolić. 

Top Komentari

Realist
Bravo Nevene !!!
0 2
dinass
Pobjedili ste Celik a ne Real Madrid, kakvo cudo i bakraci.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi