4

Komentari (4)

Zulfikar
Jordan jeste najbolji ikada, ali kao covjek je ******.
Malilav22
Da budeš najbolji moraš biti šupakkk , der u vom bizniš svijetu nema mjesta za dobre ljude tuj su sve parasiti koji bi prodali majku samo da se proslave
BobPaisley
@Malilav22...covjek je citavu karijeru naporno trenirao i pisao krv da bi bio to sto jeste...niko mu nista nije poklonio,za sve je morao dobro da slomi ledja,pogotovo jer je crnac,a oni su tamo gradjani treceg reda...ako je on mogao da se lomi i zrtvuje,logicno da je to isto trazio od ostalih saigraca...uostalom,rekao im je,ako im se ne svidja neka idu...da nije bio takav ne bi nista ni osvojili.
Zulfikar
USA je sirok pojam, tako da su ogromne razlike sto se tice drustvenih, ekonomskih, socijalnih i drugih mogucnosti od drzave do drzave, odnosno od regije do regije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti