Nikola Budić novo pojačanje KK Promo

Starta A-1 liga naše zemlje

Nikola Budić novo pojačanje KK Promo

S. Mlaćo

Posljednje pojačanje KK Promo za novu sezonu A-1 lige je Nikola Budić.

Budić igra na poziiji krilnog centra, a najveći dio sezone je proveo u KK Beovuk iz Beograda. Prošle sezone je nastupao za KK Mladost iz Kotor Varoša, a ovog ljeta igrao je za reprezentaciju BiH na FIBA turnirima u 3x3 basketu.

"S ovim smo završili kratko predstavljanje ekipe. Ovog vikenda počinje liga, a naša ekipa gostuje u Goraždu kod ekipe „Radničkog“. Nakon toga još jedno gostovanje kod povratnika u ligu KK „Brčko“, a zatim, prvog vikenda u novembru, lokalni derbi u „Promo areni“, utakmica sa bugojanskom „Iskrom“. Učinili smo sve da se maksimalno dobro pripremimo za predstojeću sezonu, te se nadamo da ćemo uz pomoć najbolje publike na svijetu, naših vjernih navijača, ove godine ostvariti najbolji rezultat u historiji kluba", istakli su iz KK Promo.

Prethodno su u KK Promo stigli Amir Dovadžija, Amir Hrgić, Nedim Mustafica...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi