Povratak Mustafice u KK Promo

Veliko pojačanje za A-1 ligaša

Povratak Mustafice u KK Promo

S. Mlaćo

KK Promo Donji Vakuf, član A-1 lige FBiH, dobio je veliko pojačanje za novu sezone. Naime, čelnici Proma dogovorili su povratak Nedima Mustafice, koji će sigurno biti veliko pojačanje za tim iz Donjeg Vakufa.

Mustafica se u omladinskim kategorijama KK Promo istakao kao jedan od najboljih igrača, a prethodne dvije sezone sa velikim uspjehom nosio je dres KK Vogošća.

"Poznat kao veliki borac na terenu i kao neko ko uvijek traži više i od sebe i od saigrača, vrlo mlad je postao i kapiten našeg tima, istinski vođa ekipe na terenu. Sve u klubu, a vjerujemo i sve naše navijače, jako je obradovala činjenica da smo ovog ljeta dogovorili Vajsov povratak u tim. Ta činjenica daje nam pravo da se nadamo najboljem uspjehu kluba u njegovoj historiji. Vratio se kapiten, još jači, još iskusniji, spreman da povede ekipu u nove pobjede i donese nova radovanja svojim Donjovakufljanima. Osim igranja u klubu, Nedim je tokom ljeta bio dio košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine u 3X3 FIBA basketu, te je nastupao ne nekoliko veoma jakih turnira u ovom, relativno mladom, ali izuzetno atraktivnom košarkaškom takmičenju", istakli su iz KK Promo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti