Nikola Gajić ostaje u Rumuniji

Baschet SCM Timsoara slijedeća destinacija

Nikola Gajić ostaje u Rumuniji

Nikola Gajić, doskorašnji igrač KK Bratunac i dalje ostaje u Rumuniji.

Objavio je to njegov, sada već bivši klub, koji je napustio krajem januara na svojoj facebook stranici poželivši sreću svom bivšem košarkašu. 

Gajić je potpisao ugovor s tamošnjim klubom Baschet SCM Timsoara koji s klupe predvodi 50-godišnji Sarajlija Dragan Petričević. Gajić je u prošloj sezoni dok je igrao za Bratunac postizao 16,5 poena, uz 6,5 skokova i 4 asistencije te bio jedan od najboljih košarkaša našeg prvenstva. Već prije Timsoare zaigrao je za još jedan rumunski klub, Pitesti.

U karijeri je još igrao za OKK Spars, Primorsku, Igokeu, Helios Sunse, a pojavljivao se i u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi