Bratunac oslabljen: Gajić otišao u Rumuniju

Raskinut ugovor sa Longom

Bratunac oslabljen: Gajić otišao u Rumuniju

Košarkaški klub Bratunac bit će znatno oslabljen u nastavku sezone.

U ovoj sezoni Bratunac bilježi vrlo dobre rezultate, trenutno je na trećem mjestu odmah iz Širokog i Spars Realwayja, no pitanje je da li će uspjeti nastaviti u tom ritmu.

Naime, u nastavku sezone za ovaj klub neće nastupati iskusni Nikola Gajić koji je poslije dva mjeseca saradnje odlučio ponovo da se otisne u inostranstvo. Njegova naredna stanica u karijeri bit će Rumunija, tačnije tamošnji Pitesti, s kojim je već potpisao ugovor.

"Nikola, želimo ti od srce sve najbolje. Toliko si kratko bio, a toliko mnogo pokazao", saopštili su iz ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Gajić nije jedini koji je odlučio napustiti Bratunac. S ekipom se pozdravio i američki internacionalac Brian Long koji, s druge strane, nije opravdao očekivanja i sporazumni raskid saradnje ove zime bio je i očekivan.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi