Nikola Janković oporavio se od koronavirusa

Košarkaš nije imao nikakve tegobe ni simptome

Nikola Janković oporavio se od koronavirusa

Košarkaški klub Partizan NIS danas je objavio da je njihov košarkaš Nikola Janković negativa na koronavirus. 

"Mnogo mi je olakšalo kada sam doznao da je novi test negativan" - kazao je Janković i dodao:

"Svo vrijeme, čak i u izolaciji osjećao sam se dobro i nisam se suočio ni sa kakvim problemima, no sami osjećaj i saznanje o tome su jako neugodni".

26-godišnji košarkaš saznao je da je pozitivan na Covid-19 u trenutku kad se spremao na odmor, no umjesto na putovanju završio je u izolaciji, no srećom, vrlo brzo se riješio virusa.

"Drago mi je da je sve iza mene i da sam u mogućnosti da nastavim s normalnim životom, naravno, uz poštovanje svih mjera opreza. Pozvao bih sve ljude da budemo oprezni jer u ovom smo zajedno i samo zajedno se možemo izboriti da virus nestane" - dodao je Janković.

Svi ostali košarkaši Partizana bili su negativni na testovima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi