Drama u taboru Partizana: Covid-19 "ušao" u Partizan

Prisustvovao i velikom beogradskom derbiju

Drama u taboru Partizana: Covid-19 "ušao" u Partizan

A. Beganović

Košarkaš Partizana, Nikola Janković, pozitivan je na virus COVID-19, javljaju danas srbijanski mediji.

Prema pisanju srbijanskih medija Jankvoć se u posljednje vrijeme osjećao loše, imao je visoku temperaturu pa mu je sugerisano da se testira na COVID-19.

Nažalost, test je bio pozitivan tako da će u narednim danima kompletan tim Partizana biti podvrgnut testiranju, a s obzirom da su "crno-beli" trenirali nakon popuštanja mjera postoji mogućnost da je još neki od igrača pozitivan.

Janković je, da stvar bude gora, zajedno sa svojim saigračima prisustvovao velikom fudbbalskom derbiju između Partizana i Crvene zvezde na kojem se okupilo oko 17.000 gledalaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti