Svi imaju jedno pitanje za zaraženog člana Partizana: Ne znam, nemam ni ideju...

Nalazi se u samoizolaciji

Svi imaju jedno pitanje za zaraženog člana Partizana: Ne znam, nemam ni ideju...

S. Mlaćo

Košarkaš Partizana Nikola Janković pozitivan je na koronavirus.

Danas je to zvanično potvrđeno i Janković se nalazi u samoizolaciji.

"Ne znam gde sam se zarazio. Nemam čak ni ideju. Nadam se da nije još neko zaražen, mada, vidite da se dešava da je neko pozitivan, a nema simptome. Mogao sam da se zarazim bilo gde", rekao je Janković za Sportklub.

Janković je prije par dana prisustvao i utakmici FK Partizan - FK Crvena Zvezda. Pozdravljao se i sa navijačima pa su sada svi u strahu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Zanimljivo da Janković nema simptome.

Top Komentari

BiHScout
Brate moj, to je sve laz, politika vidjela da se narod vise ne interesuje za to jer je sve laz, pa poceli ponovo . Nije narod vise toliko glup da ih najbogatiji kontrolisu Svaku sekundu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi