13

Komentari (13)

FudbalskiGenije
Neko baca drkicu na ovog konja haha Doncic uzima ovo
Realno01
Šta kaže Kukoč,Divac bio bolji,hah
Sipuga
16 asistencija covjek ne 6
E.Car
Koliko ofiran tekst, navijački!!! Luka je po svemu efikasniji za vašu informaciju!!!
E.Car
Novinaru ako si želio senzaciju pogledaj sta Luka večeras radi Houstonu u gostima, za 3/4 meča je prebacio to što je Jokić uradio. Kad Luka hoće.... on je trenutno najbolji košarkaš današnjice!!!!
Nnbbaa
Kao veliki fan Luke cu ti reci. Luka je zabio 47 poena ALI imao je 6 skokova manje , 9 asistencija manje od jokica , vise lopti je izgubio , lošiji šut iz igre imao... Ako pogledamo pozitivan učinak na igru (ima kako se to racuna pogledaj na internetu) Luka je veceras bio na +12 a Jokic na +37 Doncic bi trebao biti MVP ali veceras je Jokic presao igricu.
E.Car
Sve ovo je Luka uradio za 3/4, u zadnjoj ništa. Moraš gledati te izgubljene lopte i lošiji šut i sa druge strane. Jokić igra pod košem, bliži je košu, ne prenosi loptu, sve su to detalji koji utječu na procenat šuta tj. korisnost. Mislim da se Luka puno više troši. Imao je manje asistencija i skokova ali je postigao puno više koševa. Luka će pogoditi kad misliš ne može a Jokić mora imat nekog.
user1677709192
Znate li šta znači triple-double?
rekordmeister
ocigledno ne hahhhah
rekordmeister
ocigledno ne hahhhah
E.Car
Ne znaju oni da prepišu tekst! A ofirni su sa ovim provokacijama i hvalospijevima za prekodrinske sportiste i klubove!!!
Nnbbaa
Pa imao je 16 asistencija ali slabo im tastatura radi.
user1677709192
Nisam gledao tekmu,ali sam se nasmijao šta sam pročitao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.