Sjajni Jokić ostavio Nuggetse u životu

Srbijanski košarkaš briljirao

Sjajni Jokić ostavio Nuggetse u životu

A. Čaušević

Nikola Jokić je obilježio noć na NBA parketima još jednom maestralnom partijom.

Pred četvrti meč serije Golden State Warriorsi su imali 3:0 protiv Denver Nuggetsa, ali je Jokić uspio održati svoj tim u životu.

Nuggetsi su slavili 126:121, a Jokić je meč završio sa 37 poena, osam skokova i šest asistencija. Kod poraženih se istakao Steph Curry sa 33 poena.

Najbolja ekipa regularnog dijela, Phoenix Sunsi nakon četiri meča imaju 2:2 protiv New Orleans Pelicansa. Pelicansi su četvrti meč dobili 118:103.

Domaće su do vrijedne pobjede predvodili Ingram sa 30 te Valanciunas sa 26 poena i 15 skokova. Kod Sunsa se istakao Ayton sa 23 poena.

Na krilima sjajnog Butlaera (36 poena, 10 skokova) Miami Heat je u gostima pobijedio Atlanta Hawkse 110:86 te sada ima 3:1 u seriji i nalazi se na pobjedu od druge runde play-offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi