Niko godišnji odmor ne provodi kao Nikola Jokić

Zaista je poseban

Niko godišnji odmor ne provodi kao Nikola Jokić

S. Grebović

Zvanično najkorisniji igrač u prošloj NBA sezoni Nikola Jokić, od nedavno je na godišnjem odmoru.

Njega i njegov Denver je na godišnji su poslali Phoenix Sunsi koji su ih pomeli u finalnoj seriji Zapada sa 4-0.

I dok drugo odmore provode na plažama, Jokić to radi na malo drugačiji način.

MVP prošle NBA sezone je odlučio da se odmara u rodnom Somboru, tjerajući konje na hipodromu na jednosjedu, umjesto da odmara na plažama na nekoj od egzotičnih destinacija širom svijeta. 

Njemu će u rodnom gradu večeras od 20 sati biti upriličen svečani doček od strane lokalne uprave kao i njegovih sugrađana. 

Opis nije dostupan

Kamerama RTS-a nije mogao promaći na hipodromu u Somboru gdje su ga 'uhvatili' kako se opušta.

Nikola Jokić je u minuloj sezoni u prosjeku postizao 26,5 poena po meču, te bilježio 10,8 skokova i 8,3 asistencije zbog čega je i više nego zasluženo ponio epitet najboljeg igrača u regularnom toku sezone.

Inače, Jokić je jučer objavio da neće igrati za reprezentaciju Srbije ovog ljeta na Olimpijskim igrama, koje će Srbija morati da obezbjedi preko kvalifikacija koje bi trebale biti samo formalnost.

Top Komentari

Keno
Brt zamisli imas mvp igraca a nece da dodje na okupljanje, muka
2 2
Zoilomas
Umorio se previse mora malo jahat konje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi