Jokićevu braću jedva smirili na tribini: "Majku ti je*em bre, majku ti je*em, bre. Dođi ovdje!"

Na meču Denver - Phoenix

Jokićevu braću jedva smirili na tribini: "Majku ti je*em bre, majku ti je*em, bre. Dođi ovdje!"

E. Čaušević

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić iza sebe ima odličnu sezonu jer je proglašen za najkorisnijeg igrača NBA ligi.

Međutim, Jokić ni ove sezone nije daleko dogurao s Denver Nuggetsima što se tiča doigravanja jer je ova ekipa ispala već u polufinalu Zapadne konferencije gdje ih je počistio Phoenix Suns sa 4:0.

U posljednjoj utakmici ove serije u centru pažnje našao se upravo Jokić koji je isključen u trećoj četvrtinii zbog previše agresivnog i suvišnog faula nad Camerunom Payneom.

Jokić je nakon utakmice prišao Payneu i izvinio mu se zbog svog poteza, te je bilo jasno da je izgubio živce nakon što mu je postalo jasno da Denver završava svoju sezonu.

"Želio sam da promijenim ritam igre. Htio sam da dam energije timu, možda malo i da promijenim način suđenja. Zato sam napravio grub faul. Da li sam ga udario ili nisam? Ne znam... Izvinjavam se ako jesam. Nije mi bila namjera da ga udarim u lice ili da ga povrijedim“, rekao je Jokić nakon meča.

Oglasi

Međutim, na drušvenim mrežama pojavio se i novi video, a u centru pažnje našla su se dva Jokićeva brata, Strahinja i Nemanja, koji su žutro reagovali zbog dešavanja na parketu.

Naime, nakon Jokićevog prekršaja igrači Sunsa krenuli su da se obračunaju sa srbijanskim košarkašem, a to je očito naljutilo njegovu braću koji su s tribina pratili meč.

Oni su imali šta da kažu košarkašima Sunsa, a osiguranje ih je pokušalo smiriti i bitno im je bilo samo da ne uđu na parket.

"Majku ti je*em bre, majku ti je*em, bre. Dođi ovdje!", poručivali su Strahinja i Nemanja s tribina igračima Phoenixa.

Top Komentari

Ende
Kako su svi balkanci primitivni ... gadimo se svijetu cijelom
25 3
makelele
Primitivno i seljacki, ali ako nista, ne mozes im reci da ne bi branili brata, bez obzira na situaciju.
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi