10

Komentari (10)

Joco89
Zasluženi MVP AHAHAHAHAHAHAAHHA LILLARD, BEAL, BOOKER itd, mogao bi u nedogled su za tebe majstore izmislili košarku. Ne leti u nebo debeli rumenko. Kad nešto osvojiš sa reprezentacijom onda se ****i bagavac jedan retardirani.
Handofsibir
Kao MVP moze dobiti maksimalni ugovor i naravno zelja je da bude zdrav. Ako je puno igrao, sta bi onda bilo da je sa timom dogurao do finala, koliko bi to bilo utakmica jos. Nine dzaba receno, neko ima razlog neko izgovor
Alsami
Ne radi se o igranju tih osam utakmica nego o dozvoljenom dopingu bez kojeg bi igrao te utakmice..nema srbijanski savez uvjete da mu pruzi doping i suplemente koji su mu potrebni
amex
Malo je onih koji su dobri i kao igraci i kao ljudi!
user1583752673
Neda Raznatovic tako napisite ipak mu je on zlatna koka!
user1583752673
Jedan je Dirk Nowitzki! Ne znam da je covjek ikad propustio nastupe za repku ma kakva god sezona u NBA bila!
zajid08
Ma svakom je jasno da ce reprezentativna takmicenja u kosarci ubuduce biti vecinom bez NBA-igraca ili cak i bez igraca iz eurolige, to je realnost. Ali to je sansa da se mladji igraci pokazu i steknu iskustva.
makelele
I srbi imaju svog Nurkića.
burazengija
Covjek je masina, makar obrazlozio sto ne moze igrati.. Hoce neko na basket?
Malmi_Suomi
Ova " METLA " ss.ba dobra fora za Jokića , Nuggetse a sada i za Srbiju. Definitivno je " METLA" MVP! -;
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.