Jokić nakon poraza od 45 koševa razlike napravio šou na press konferenciji - Smijao se sam sebi

Navijačima se ovo neće pretjerano dopasti

Jokić nakon poraza od 45 koševa razlike napravio šou na press konferenciji - Smijao se sam sebi

Esmer Oštraković

Obzirom na to kakve partije inače pruža na utakmicama u NBA ligi slobodno se može reći da je Nikola Jokić, baš kao i ostatak njegove ekipe sinoć odigrao lošu utakmicu.

Ubacio je Jokić 22 poena, te je imao devet skokova u porazu svoje ekipe od Minnesota Timberwolvesa, ali upisan je i najveći poraz u historiji lige kada je riječ o jednom NBA prvaku.

Naime, trenutni prvaci NBA lige poraženi su sa 115:70, te će biti odigrana sedma utakmica koja će na kraju odlučiti o tome ko će izboriti nastup u finalu Zapada.

Nakon utakmice viđen je pra vi šou u režiji Nikole Jokića koji je svojim odgovorom na jedno pitanje nasmijao sve prisutne novinare, ali i samoga sebe.

Naime, Jokić je spomenuo to što je Denver imao 9:2 prije serije Minnesote od čak 20:0.

Oglasi

"Zapravo, imali smo ih kod 9:2, zar ne? Nije to za njih u tim momentima izgledalo obećavajuće", rekao je Jokić, te se smijao, a isto su uradil i prisutni novinari.

Nevjerovatno ljut bio je Nikola Jokić tokom cijelog susreta, a to se posebno vidjelo u posljednjoj četvrtini ove utakmice.

Bilo je jasno sjajnom igrači Denvera da će on i njegov tim na ovoj utakmici upisati poraz, te se na njegovom izrazu lica najbolje vidi šta je mislio o tome.

Osim toga, Nikola Jokić u posljednjoj četvrtini nije sjeo niti jedne jedine sekunde, nego je stojao pored aut linije i ljutito gledao svoje saigrače kako igraju.

Fotografije njegovog izraza lica postale su viralne na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi