8

Komentari (8)

user1612368054
Bolje je da ne postoji.Kad se sjetim samo Vahe iz Veleža ,u to vrijeme daleko najbolji napadač u jugi,ali nije mogao da igra samo zbog toga što nije htio u zvezdu,partizan, dinamo, hajduk. Volio je VELEŽ.
Arnel925
Samo čovjek kad pomisli da Jugoslavija još uvijek postoji, kakvu bi ludu ekipu imali u košarci. Pa niko nam nebi bio ravan.
tbra
Samo bi srbi igrali u ekipi eto kakvi smo
Arnel925
Kako drug samo Srbi nije Doncic ni Grgic srbi ni Nurkic ni Bojan Bogdanović ni Nikola Vucevic ni Ivica Zubac ni Dario Saric nemoj o nečemu pisati o čemu nemaš pojma haha
tbra
Pa dobro nisu, ali eto nabrojao si samo jednog naseg koji bi u tom slucaju bio najvjerovatnije klupa :)
Arnel925
Pa napisao sam Jugoslavija nisam rekao Bosna i Hercegovina. Neznam šta je tu teško razumiti.
GAZIJASAISTOKA_
Bravo JOKARA..ne osvrci se na NACIONALISTE, u svakom TORU ih ima..
sslazio
Najgotivniji kosarkas sa nasih prostora ikad. Ziva legenda. Mislim da ne postoji osoba koja ga ne voli. Drago mi je sto cu ga moci gledati jos dugo godina kako se igra basketa u NBA.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.