Nikola Kalinić i Jan Vesely pod upitnikom za nastup na F4 Eurolige?
Fenerbahče u problemima pred nastup na završnom turniru Eurolige

Tim iz Istanbula u velikim problemima

Nikola Kalinić i Jan Vesely pod upitnikom za nastup na F4 Eurolige?

Emir Dindić

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović otkrio je da će imati mnogo problema pred Final-Four Eurolige. Na završnom turniru neizvjestan je nastup čak četiri košarkaša i to Nikole Kalinića  Jana Veselyog dok su Luigi Datome i Joffrey Lauvergne definitivno izgubljeni. 

Fenerbahče je napravio veliki kiks u domaćem prvenstvu gdje poražen od Banvita rezultatom 78:70.

"Ovo je težak period za nas. Pokušavamo da se pripremimo na najbolji mogući način i iskoristimo košarkaše koji su nam na raspolaganju. Nedostaju nam četiri igrača, bio je ovo jedan od najgorih dana.", rekao je Obradović te dodao:

"Igrali smo važan susret, a na tribinama bilo je 2.000 ljudi. Mislim da smo zaslužili više. Ponosan sam na svoje momke nevezano što se desilo na ovom susretu."

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Na pitanje kolike su šanse da se povrijeđeni fudbaleri oporave do Final-Foura Eurolige, Obradović je ponovo imao zanimljivo izlaganje.

"Ne znam kakva je situacija sa Lauvergneom i Datomeom, ali mislim da su oni izgubljeni za ovaj susret. Dok još uvijek ne znam šta će biti sa Nikolim Kalinićem i Janom Veselyim", završio je Obradović.

Top Komentari

Enchy
Fudbaleri ili košarkaši :)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti