Nikola Milutinov tri sedmice izvan parketa

Ozljeda centra Olympiacosa

Nikola Milutinov tri sedmice izvan parketa

Nikola Milutinov, srbijanski centar, košarkaš Olympiacosa, barem tri naredne sedmice neće biti u stanju da pomogne svom timu. 

Milutinovu je dijagnosticirana parcijalna ruptura ligamenta u desnom gležnju što je ozljeda koja će iziskivati minimalno tri sedmice oporavka. 

Ovo nije jedina ozljeda s kojom se bori ovaj košarkaš. Nedavno je propustio euroligašku utakmicu protiv Barcelone zbog problema s lijevim koljenom, tačnije osteohondrozom koja se počela pojavljivati u košarkaševom koljenu. 

Milutinov u ovoj sezoni bilježi 11.1 poen u prosjeku, kao i 9.2 skoka i 1.4 asistencije po utakmici u 16 euroligaških utakmica i jedna je od najvažnijih karika u Olympiacosu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi