Nikola Peković je Partizanu oprostio sve
Legendarni crnogorski centar još jednom je pokazao koliko mu znači Partizan, pa je klubu u kojem je i igrao i bio predsjednik oprostio sve dugove

Pokazao koliko voli klub

Nikola Peković je Partizanu oprostio sve

Edmir Škorić

Bivši proslavljeni crnogorski košarkaš Nikola Peković danas je oprostio sve dugove Partizanu.

Peković je prije tri godine uložio svoj novac kako bi pomogao Partizanu da opstane, a sada je bivši centar i predsjednik Beograđana odlučio da oprosti sve dugove koje imaju prema njemu.

"I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je prviržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da danas značajno manje dugujemo. Kao predsjednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan sa pozicije predsjednika i pre toga u ulozi igrača“, izjavio je predsjednik Partizana Ostoja Mijailović, prenosi zvanični sajt kluba.

Peković je dres Partizana nosio od 2005. do 2008. godine, a igrao je još za Atlas, Panathinaikos i u NBA ligi za Minnesotu Timerowolvse. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi