"Nisam bio u Mejdanu 30 godina i ovo je jedna od najljepših dvorana za igranje"

Trener Novog Pazara nakon pobjede

"Nisam bio u Mejdanu 30 godina i ovo je jedna od najljepših dvorana za igranje"

E. Čaušević

Košarkaši Novog Pazara večeras su slavili u gostima protiv Slobode sa 103:102 nakon produžetka u meču 8. kola ABA lige 2.

Novi Pazar je uspio s pobjedom da napusti tuzlanski Mejdan iako je Sloboda bila jako blizu trijumfa. No, gosti su pogodili šut za pobjedu u posljednjim sekundama i nanijeli Slobodi šesti poraz ove sezone.

Nakon meča novinarima se obratio trener gostujućeg tima Oliver Popović.

"Večeras nam se posrećilo pa smo pobijedili. Inače, posljednje dvije-tri utakmice smo izgubili zbog nekih gluposti. Ovaj meč smo mogli riješiti ranije u regularnom dijelu. Našim greškama smo doveli meč u tako uzbudljivu završnicu", rekao je Popović i osvrnuo se na odluku Josipa Pandže da podnese ostavku.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Iskreno se nadam da je kolega iz Slobode ishitreno rekao da daje ostavku i da će nastaviti raditi. Hvala svima na prijemu, nisam 30 godina bio ovdje. Ovo je jedna od najljepših dvorana za igranje u bivšoj Jugoslaviji. Drago mi je što sam tu, radujem se pobjedi, a Slobodi čestitam na dobroj igri i želim im sreću u nastavku".

Top Komentari

Svojprisebi
Hvala ti sto si reko istinu. Inace sloboda je sada kao i sve drugo u bosni isto kao pre 30 godina pa cak i gore. sloboda bar nije nikad bila na zacelju druge lige pre 30 godina
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi