6

Komentari (6)

Jasko91
stakleni je neka obična pederčina :D
Hooruk
Sumnjiv si mi Howarde, nisi bio nešto uvjerljiv.
Zoilomas
I meni hehehe jer kze na kraju morai sam razmisliti ko zelim biti i sta zelim da moja djeca misle o meni hahahaha ali dobar ajd eto nije “gey”
infinity2612
Pa normalno da ih mrze, jer njohovo sirenje i opstanak bi ugrozili ljudsku rasu. To jest poremecaj sa kojim se ne zele suociti i priznati. Zalosno je sto oni to prikazuju na sve nacine da je nesto normalno
stakleni
Homoseksualnost je prirodna pojava, a sami pojam heteroseksualnosti je izmišljen krajem 19. vijeka, zbog nekakvih konzervativnih ideja u Britaniji. Seksualnost nije binarna. A priroda funkcionira tako da procenat homoseksualaca nije veliki. Opstanak ljudske rase svakako nije u pitanju, ima nas više od 7 milijardi na planeti. Smiri malo tu svoju homofobiju.
Kiss
"stakleni" bravo za odgovor,čuj ljudska rasa ugrožena ovaj "infinity" pravo obrazovan i informiran.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.