"Nisam mu se po*rao u tenisice, namazao sam pseći izmet"

Arenas i njegove nevjerovatne priče

"Nisam mu se po*rao u tenisice, namazao sam pseći izmet"

M. Šljivak

Washington Wizardsi imali su prije desetak godina defitinivno najluđi tim u NBA ligi.

Apsolutno niko nije bio miran u svlačionici Wizardsa, a lude priče se iz godine u godinu dijele od strane autora vrhunskih zezancija.

Prva zvijezda tima Gilber Arenas u jednom je trenutku ostao bez odjeće. Saigrač Andray Blatche mu je bacio kompletnu odjeću u jacuzzi, a ovaj mu se brutalno osvetio.

"Nisam mu se po*rao u tenisice, ali sam donio pseće go*no i razmazao ga ispod podloge. Stavio sam puder kako se ne bi osjetio miris, ali to je primijetio".

Odgovor zašto je to napravio je jasan:

"Ušao sam u svlačionicu i vidio sam da mi je sva odjeća u jacuzziju. Andray ju je bacio tamo jer sam mu navodno poderao odijelo. Vjerovao je da sam imao nešto s tim. Rekao sam mu ok, počinjemo, vidimo se večeras i tako je došlo do toga", rekao je Arenas.

Agent Zero je imao još nevjerovatnih priča koje je zaista pravo uživanje slušati i pokazuje drugu stranu NBA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi