Bivša NBA zvijezda dobila na lutriji, pa dio dao beskućniku koji mu je rekao da sigurno dobija
Foto - EPA

Arenas dobio 300.000 dolara

Bivša NBA zvijezda dobila na lutriji, pa dio dao beskućniku koji mu je rekao da sigurno dobija

M. Šljivak

Nekadašnja NBA zvijezda Gilbert Arenas na računu ima milione dolara, a od jučer je još i bogatiji jer je njegov tiket na lutriji bio dobitan.

Arenas je na benzinskoj pumpi u Californiji odigrao tiket od 10 dolara, te se njegov listić ispostavio kao jedan od dobitnih i zaradio je 300.000 dolara.

Agent Zero nije sav novac zadržao za sebe. Dio je dao beskućniku koji mu je usputno rekao da će njegov listić biti dobitni, što se na kraju i desilo.

On je tako usrećio ovog beskućnika veoma dobrom cifrom, a sretni prognozer dobitka je više od pet minuta grlio Gilberta i plakao je u njegovom naručju od radosti.

Arenas je tako promijenio život jednom čovjeku što je potez za svaku pohvalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi