Ništa od glasina: Bradley Beal produžuje ugovor s Wizardsima

Iako se počelo govoriti o tradeu u Netse

Ništa od glasina: Bradley Beal produžuje ugovor s Wizardsima

Trenutačno prvi strijelac NBA lige s 30,5 poena prosječno po susretu, Bradley Beal, ostat će u Washington Wizardsima. 

Mark Bartelstein agent sjajnog strijelca Wizardsa odlučio je pojasniti stvari nakon što su se pojavile glasine kako će njegov štićenik skoro u tradeu s Netsima postati član Brooklyna i s Durantom i Irvingom činiti novi ubojiti trio NBA lige.

"Nema nikakvog govora o tradeu, Bradley će potpisati novi ugovor s Wizardsima" - kratko je poručio Mark Bartelstein i dodao:

"Nema tu previše filozofije, Bradley želi ostati u Washingtonu, Wizardsi žele Bradleya, to je to". kazao je Bealov agent. Beal je na ovih 30,5 poena po meču dodao i 6,1 asistenciju, te 4,2 skoka po utakmici. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi