Njegoš Sikiraš na posudbi u Melilli

Fuenlabrada našeg košarkaša poslala u španjolsku 2. ligu

Njegoš Sikiraš na posudbi u Melilli

Njegoš Sikiraš će u nastavku 2021. minutažu pokušati dobiti u novom klubu. 

Naš mladi košarkaš koji je pod ugovorom sa španjolskom Fuenlabradom u posljednje je vrijeme minutažu skupljao na kapaljku.

Uprava i stručni stožer kluba skupa sa Sikirašem odlučili su da našeg mladog centra posude u člana 2. španjolske lige Melillu. Sikiraš je u Španjolskoj od 2017. godine no pravu šansu u prvom timu Fuenlabrade nije dobio iako je u ljeto 2019. godine prebačen u rad prvog tima ovog španjolskog prvoligaša. Sikiraš je prošle godine prijavio i NBA draft no naposljetku je odustao od te odluke. Mellila je trenutačno sedmoplasirani tim španjolskog LEB Oro natjecanja, tj. druge lige i procijenjeno je da će naš košarkaš tamo imati više prostora za igru. 

Pretprošle sezone je kao igrač Tormesa u trećem rangu prosječno bilježio 8,4 poena i 5,1 skokova po utakmici.

Top Komentari

dinass
Najvece razocarenje za mene,ocekivao sam da bude zvjezda vec u ovim godinama.Momak je pravio smjesnim sadasnje NBA zvijezde na Nike kampovima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi