Njima ne trebaju trofeji, dovoljna je ljubav prema klubu!

Spektakularan doček za košarkaše Žalgirisa

Njima ne trebaju trofeji, dovoljna je ljubav prema klubu!

Nekada sjajni košarkaš Šarunas Jaskevičius već izrasta i u vrhunskog trenera, a svoj Žalgiris je odveo do Final Foura Eurolige u Beogradu.

Prejak je za Žalgiris bio Fenerbahče u polufinalu Final Foura, ali su Litvanci u meču za treće mjesto savladali (79:77) CSKA.

Nije Žalgiris došao do pehara, međutim to nevijačima ove ekipe nije toliko ni važno. Čak da nisu bili ni treći, navijači ništa ne bi zamjerili izabranicima Šarasa Jaskevičiusa.

Njima je dovoljno bilo što su njihovi miljenici pokazali odličnu košarku i borbu za "sveti dres", a po povratku u Kaunas su im priredili spektakularan doček.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Hiljade navijača su se okupile u Kaunasu gdje su uz gromoglasnu pjesmu i navijanje pozdravili košarkaše Žalgirisa i legendarnog Šarasa, a u mini reportaži litvanskog kluba možete vidjeti kako je sve to izgledalo:

Top Komentari

ratip irats
Ovi bas vole bez obzira na rezultat...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti